Mopedista teško ozlijeđen


Dana 18. svibnja 2018. godine oko 10,35 sati, na raskrižju Ulice Tome Bakača i pristupne ceste Naselja kralja Tomislava, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.
Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 36-godišnji vozač mopeda nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama (zavoj u lijevo), uslijed čega je u zavoju izgubio nadzor nad mopedom te je zajedno s 26-godišnjom putnicom pao na kolnik.

U ovoj prometnoj nesreći, vozač mopeda je zadobio teške tjelesne ozljede. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača motocikla slijedi odgovarajuća prekršajna prijava. 

 

Foto: PU brodsko-posavska 

Dana 18. svibnja,  oko 10,35 sati, na raskrižju Ulice Tome Bakača i pristupne ceste Naselja kralja Tomislava, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, utvrdili su da je 36-godišnjak upravljajući mopedom zbog neprilagođene brzine u zavoju na cesti izgubio nadzor nad upravljačem mopeda te je zajedno s 26-godišnjom putnicom  pao na kolnik. Vozač i putnica su na glavi imali zaštitne kacige.

U ovoj prometnoj nesreći, vozač mopeda  je teško ozlijeđen. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača motocikla policija podnosi prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.



Stranica