Požari automobila i kontejnera

Dana 27. ožujka 2018. godine oko 15,40 sati na auto-cesti A-3 u blizini Starog Petrovog Sela, uslijed tehničkog kvara došlo je do požara u motornom prostoru osobnog automobila novogradiških registarskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnjak. Automobil je u potpunosti izgorio, a požar su lokalizirali pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. 

Dana 27. ožujka 2018. godine oko 22.00 sati u Slavonskom Brodu, u naselje Jelas, došlo je do zapaljenja mješovitog komunalnog otpada unutar otvorenog plastičnog kontejnera, koji je u potpunosti izgorio, a požar se s njega proširio i na plastični kontejner koji se nalazio u neposrednoj blizini. Daljnje širenje požara su spriječili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. 
 

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 27. ožujka 2018. godine oko 15,40 sati na auto-cesti A-3 u blizini Starog Petrovog Sela, uslijed tehničkog kvara došlo je do požara u motornom prostoru osobnog automobila novogradiških registarskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnjak.  Automobil je u potpunosti izgorio, a požar su lokalizirali pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška.

 Dana  27. ožujka 2018. godine oko 22.00 sati u Slavonskom Brodu, u naselje Jelas, došlo je do zapaljenja  mješovitog komunalnog otpada unutar otvorenog plastičnog kontejnera, koji je u potpunosti izgorio, a požar se s njega proširio i na plastični kontejner koji se nalazio u neposrednoj blizini. Daljnje širenje požara su spriječili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.



Stranica