Prometna nesreća na SVC

Danas 15. ožujka 2018. godine oko 11,50 sati na raskrižju Sjeverne vezne ceste i ulice Rudine u Slavonskom Brodu dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila i u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. 
Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 68-godišnji vozač osobnog automobila marke Mercedes, zbog neprilagođene brzine nije mogao na vrijeme zaustaviti svoj automobil, uslijed čega je udario u ispred sebe zaustavljeni osobni automobil marke Dacia kojim je upravljao 22-godišnjak i koji je na raskrižju propuštao vozila iz suprotnog smjera, u namjeri skretanja ulijevo i ulice Rudine. Nakon udara, došlo je do pomjeranja automobila Dacia na prometni trak za vozila iz suprotnog smjera, kojim se kretala 28-godišnja vozačica osobnog automobila marke BMW, koja je kako bi izbjegla nalet i udar u automobil ispred sebe, skrenula u desno niz travnatu površinu. Liječničku pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu su zatražili 22-godišnji vozač i 28-godišnja vozačica. 
Protiv 68-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog od strane Postaje prometne policije Slavonski Brod. 
 

Foto: PU brodsko-posavska

Danas 15. ožujka 2018. godine oko 11,50 sati na raskrižju Sjeverne vezne ceste i ulice Rudine u Slavonskom Brodu dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila i u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće  došlo iz razloga što 68-godišnji vozač osobnog automobila marke Mercedes, zbog neprilagođene brzine nije mogao na vrijeme zaustaviti svoj automobil, uslijed čega je udario u ispred sebe zaustavljeni osobni automobil marke Dacia kojim je upravljao 22-godišnjak i koji je na raskrižju propuštao vozila iz suprotnog smjera, u namjeri skretanja ulijevo i ulice Rudine. Nakon udara, došlo je do pomjeranja automobila Dacia na prometni trak za  vozila iz suprotnog smjera, kojim se kretala 28-godišnja vozačica osobnog automobila marke BMW, koja je kako bi izbjegla nalet i udar u automobil ispred sebe, skrenula u desno niz travnatu površinu. Liječničku pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu su zatražili 22-godišnji vozač i 28-godišnja vozačica.

Protiv 68-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog  od strane Postaje prometne policije Slavonski Brod.



Stranica