Vandali oštetili vrata na školi

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, od dva slučaja oštećenja vrata na dvije škole, na području Slavonskog Broda, tijekom vikenda, riješili su jedno. Kriminalističkim istraživanjem, vezano uz prvi slučaj utvrđeno je, da su dana 10. siječnja, dvije mlađe muške osobe, u 
 

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, od dva slučaja oštećenja vrata na dvije škole, na području Slavonskog Broda, tijekom vikenda, riješili su jedno.

Kriminalističkim istraživanjem, vezano uz prvi slučaj utvrđeno je, da su dana 10. siječnja, dvije mlađe muške osobe, u noćnim satima, oštetile ulazna vrata škole. U drugom slučaju nepoznati počinitelj ili više njih, dana 16./17. veljače, također u noćnim satima, na drugoj školi, oštetili su ulazna i nekoliko vrata u unutrašnjosti škole. Pritom iz unutrašnjosti nije ništa otuđeno.

Vezano uz prvi slučaj i potvrđenu sumnju u kazneno djelo oštećenja tuđe stvari,policijski službenici podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu i izvješće Centru za socijalnu skrb, a u vezi drugog slučaja, nastavljaju daljnji rad u cilju utvrđivanja bitnih činjenica i pronalaska počinitelja.  



Stranica