Pijan i bez vozačke dozvole izazvao prometnu nesreću

Dana 13. veljače 2018. godine u 14,25 sati, u Gupčevoj ulici u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.
Provedenim očevidom policijski službenici su utvrdili da je do prometne nesreće došlo kada je 37-godišnji vozač započeo radnju skretanja ulijevo na asfaltnu površinu sa sjeverozapadne strane ceste, a da se prethodno nije uvjerio da li to može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu ili imovinu, pri čemu je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila
u zgradu vlasništvo 42-godišnjaka, na kojoj je oštetio fasadu.
Policijski službenici su utvrdili da je 37-godišnji vozač upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima te da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola
u organizmu od 2,42 g/kg. Vozač je zadržan u posebnoj prostoriji u policiji do otriježnjenja, a protiv njega slijede odgovarajuće prekršajne prijave.

Foto:

 Dana 13. veljače 2018. godine u 14,25 sati, u Gupčevoj ulici u  Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Provedenim očevidom policijski službenici su utvrdili da je do prometne nesreće došlo kada je 37-godišnji vozač započeo radnju skretanja ulijevo na asfaltnu površinu sa sjeverozapadne strane ceste, a da se prethodno nije uvjerio da li to može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu ili imovinu, pri čemu je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u zgradu vlasništvo 42-godišnjaka, na kojoj je oštetio fasadu.

Policijski službenici su utvrdili da je 37-godišnji vozač upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima te da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola  u organizmu od 2,42 g/kg. Vozač je zadržan u posebnoj prostoriji u policiji do otriježnjenja, a protiv njega slijede odgovarajuće prekršajne prijave.



Stranica