Izazvao prometnu nesreću pa pobjegao

Iako je vozač nakon počinjene prometne nesreće, pobjegao s mjesta događaja, ubrzo su ga policijski službenici pronašli u prometu i zaustavili. Pritom je policija alkotestom u organizmu 43-godišnjaka očitala koncentraciju alkohola u organizmu vozača u iznosu od 2.31 promila.

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 26. siječnja, oko 20.45 sati, u Slavonskom Brodu, u naselju Andrije Hebrang, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač. Do prometne nesreće je došlo kada je 43-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, prilikom skretanja ulijevo udario vozilom u parkirano vozilo, te se potom odvezao ne razmijenivši podatke o sebi i vozilu sa vozačem vozila koje je oštetio u prometnoj nesreći.

Policijski službenici su ubrzo pronašli traženo vozilo i 43-godišnjaka, zaustavivši ga u Gupčevoj ulici. Alkotestom je u njegovom organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2.31 promila, te je alkoholiziran vozač zadržan u policiji do otriježnjenja. Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose prekršajne prijave Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 



Stranica