Ukrao vulkanizerske strojeve

Jučer, 3. siječnja 2018. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Slavonskog Broda kojeg sumnjiče da je dana 15. prosinca 2017. godine u vremenskom periodu od 09,00 sto do 14,00 sati, iskoristivši odsutnost 33-godišnjeg vlasnika, iz šupe otuđio strojeve za vulkanizerstvo - mašinu za balansiranje, mašinu za skidanje i stroj za pumpanje guma.
Policijski službenici su pronašli otuđene strojeve te su isti vraćeni vlasniku. 
Protiv počinitelj slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. 
 

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 3. siječnja 2018. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Slavonskog Broda kojeg sumnjiče da je dana 15. prosinca 2017. godine u vremenskom periodu od 09,00 sto do 14,00 sati, iskoristivši odsutnost 33-godišnjeg vlasnika, iz šupe otuđio strojeve za vulkanizerstvo -  mašinu za balansiranje, mašinu za skidanje i stroj za pumpanje guma.

Policijski službenici su pronašli otuđene strojeve te su isti vraćeni vlasniku.

Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.



Stranica