Kod Vranovaca smrtno stradao vozač automobila

Foto: PU brodsko-posavska

 Dana 12. listopada 2017. godine u 10,40 sati, na županijskoj cesti 4202 između Vranovaca i Trnjana, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvadeset četiri osobe zadobile lake tjelesne ozljede.

 Provedenim očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo iz razloga što je 59-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom, prešao sa svoje prometne trake preko pune razdjelne crte na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila u prednji lijevi dio autobusa. Od jačine udara osobni automobil je odbačen te je sletio u odvodni kanal s južne strane kolnika, dok je autobus sletio u odvodni kanal sa sjeverne strane kolnika, kojom prilikom se prevrnuo na desnu bočnu stranu.

 U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao vozač osobnog automobila, dok su 24 osobe zadobile lake tjelesne ozljede, od toga 21dijete, kojima je liječnička pomoć ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu.

 U vremenu od 10,40 do 16,05 sati, promet vozila na navedenoj dionici županijske ceste bio je u prekidu, te se odvijao obilaznim pravcima uz regulaciju policijskih službenika.

 U svezi ove prometne nesreće slijedi obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica