Vozač mopeda poginuo u prometnoj nesreći

Dana 21. rujna, oko 19.45 sati, u Bukovlju, na raskrižju Ulice S. Radića i J. Kozarca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač mopeda teško ozlijeđen, a od zadobivenih ozljeda naknadno je preminuo. Do prometne nesreće je došlo, jer se 65-godišnjak upravljajući mopedom nije zaustavio na  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 21. rujna, oko 19.45 sati, u Bukovlju, na raskrižju Ulice S. Radića i J. Kozarca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač mopeda teško ozlijeđen, a od zadobivenih ozljeda naknadno je preminuo. Do prometne nesreće je došlo, jer se 65-godišnjak upravljajući mopedom nije zaustavio na raskrižju, već je nastavio vožnju, ne propustivši osobni automobil sa prednošću prolaska, kojim je upravljao 21-godišnjak. Pritom je došlo do udara mopeda u osobni automobil i pada vozača mopeda na osobni automobil, a potom na kolnik.

U Ovoj prometnoj nesreći 65-godišnjak je teško ozlijeđen. Nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Policija je tijekom noći iz bolnice obaviještena, da je 65-godišnjak od zadobivenih ozljeda preminuo oko 23.25 sati. Policija o prometnoj nesreći dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica