U šumi pronašao streljivo

Dana, 11. rujna 2017. godine u 13,50 sati djelatnik Hrvatskih šuma, Šumarije Nova Gradiška, izvijestio je policiju da je u blizini mjesta Mašić uočio 2 komada streljiva za bestrzajni top M-60A. Pronađeno streljivo je na kontroliran i siguran način preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. 

Policija podsjeća građane da je Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje aktualna i da građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva, koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.
 

 Foto: PU brodsko-posavska

Dana, 11. rujna 2017. godine u 13,50 sati djelatnik Hrvatskih šuma, Šumarije Nova Gradiška, izvijestio je policiju da je u blizini mjesta Mašić uočio 2 komada streljiva za bestrzajni top M-60A.  Pronađeno streljivo je na kontroliran i siguran način preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

 Policija podsjeća građane da je Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje  aktualna i da građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva, koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.



Stranica