Ukrao novac i parfem

Jučer, 29. kolovoza 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojeg sumnjiče da je dana
dana 25. srpnja 2017. godine oko 14,55 sati u Slavonskom Brodu unutar trgovine s kozmetikom, s prodajnih polica otuđio parfem, s kojeg je skinuo zaštitni kod, stavio ga u džep, a nakon čega se udaljio iz trgovine, oštetivši istu za nekoliko stotina kuna.

Također, policijski službenici dotičnog sumnjiče da je dana 28. kolovoza 2017.godine oko 12,00 sati u ugostiteljskom objektu u Slavonskom Brodu, iskoristio nepažnju uposlenice te je iz konobarskog novčanika koji se nalazio u prostoru šanka, više stotina kuna.

Policijski službenici protiv počinitelja podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih kaznenih djela krađe.

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 29. kolovoza 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje  nad  30-godišnjakom kojeg sumnjiče da je dana dana 25. srpnja 2017. godine oko 14,55 sati u Slavonskom Brodu unutar trgovine s kozmetikom, s prodajnih polica otuđio parfem, s kojeg je skinuo zaštitni kod, stavio ga u džep, a nakon čega se udaljio iz trgovine,  oštetivši istu za nekoliko stotina kuna.

 Također, policijski službenici dotičnog sumnjiče da je dana 28. kolovoza 2017.godine oko 12,00 sati u ugostiteljskom objektu u Slavonskom Brodu, iskoristio nepažnju uposlenice te je  iz konobarskog novčanika koji se nalazio u prostoru šanka, otuđio više stotina kuna.

 Policijski službenici protiv počinitelja podnose  kaznenu  prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih kaznenih djela krađe.



Stranica