Informacija s redovne konferencije

Danas (19. lipnja), u 12 sati u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj održana je redovna konferencija za medije na kojoj je glasnogovornica policijske uprave izvijestila predstavnike medija o stanju sigurnosti za pet mjeseci uz usporedbu sa statističkim pokazateljima za pet mjeseci prošle godine.

Foto: PU brodsko-posavska

Danas (19. lipnja), u 12 sati, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, održana je redovna konferencija za medije na kojoj je glasnogovornica policijske uprave izvijestila predstavnike medija o stanju sigurnosti za pet mjeseci uz usporedbu sa statističkim pokazateljima za pet mjeseci prošle godine te je pritom stanje sigurnosti ocijenjeno povoljnim.

Glasnogovornica je novinare izvijestila o stanju sigurnosti za vikend, istaknuvši kaznena djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, prekršaje iz područja javnog reda i mira te prekršaje u području prometa. Također je izvijestila o rezultatima preventivno represivne akcije u prometu, koju su policijski službenici proveli u vremenu od 12. do 18. lipnja, uz poziv svim sudionicima u prometu na oprez i pridržavanje prometnih propisa.

Na redovnoj konferenciji je bilo riječi i o provalama u obiteljske kuće i stanove tijekom korištenja godišnjih odmora, kojom prilikom je upućeno niz korisnih savjeta građanima kako zaštititi svoju imovinu, poduzeti određene mjere samozaštite, kako ne bi postali žrtvom kaznenih djela.  



Stranica