Na vozila postavili nepripadajuće reg. pločice

Jučer, 24. svibnja, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod u Općinski sud Slavonski Brod priveli su na žurni kazneni postupak 44. i 22. godišnjeg državljanina BiH, zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela krivotvorenja isprave. 
 

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 24. svibnja, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod  u Općinski sud Slavonski Brod priveli su na žurni kazneni postupak  44. i 22. godišnjeg državljanina BiH, zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela krivotvorenja isprave.

Isti su dana 23. svibnja 2017. godine oko 15,30 sati zatečeni od strane policijskih službenika Postaje prometne policije Slavonski Brod na odmorištu na auto cesti A3 kod Slavonskog Broda. Provedenom kontrolom prometnih isprava i osobnih automobila kojima su državljani BiH upravljali, utvrdili su da brojevi šasije nisu identični.

Daljnjim provedenim krim. Istraživanjem je utvrđeno da su vozači toga dana na području BiH na odjavljene, tehnički nepregledane i neregistrirane osobne automobile kojima su upravljali, postavili BiH registarske pločice koje su pripadale drugim registriranim vozilima.



Stranica