Moto susreti

U vremenu od 12. do 14. svibnja, u Slavonskom Brodu će se održati 14. Mega bikers susreti. Sukladno procjeni i iskustvima iz prethodnih godina na svim prometnicama se očekuje povećano prometovanje građana i posjećivanje svih aktivnosti u vezi moto susreta, a posebice utrke ubrzanja na D-53, pokazne vožnje motociklista „defile“, te završne manifestacije u večernjim satima (subota) na Poloju.

Foto:   PU brodsko-posavska

U vremenu od 12. do 14. svibnja, u Slavonskom Brodu će se održati 14. Mega bikers susreti. Sukladno procjeni i iskustvima iz prethodnih godina na svim prometnicama se očekuje povećano prometovanje građana i posjećivanje svih aktivnosti u vezi moto susreta, a posebice utrke ubrzanja na D-53, pokazne vožnje motociklista „defile“, te završne manifestacije u večernjim satima (subota) na Poloju. Veće opterećenje u prometu, očekuje se u Kolodvorskoj i Jadranskoj ulici, no  i drugim ulicama u naselju Jelas. Privremeno zatvaranje prometa u svrhu održavanja utrka ubrzanja predviđeno je dana 13. svibnja (subota) od 9 do 15 sati. Također 13. svibnja, od 17 do 18.30 sati, održati će se pokazna vožnja ulicama Slavonskog Broda, slijedećom trasom kretanja: Poloj - Splavarska ul.-cesta prema gradu (južno parkiralište gradskih bazena i dvorane „Vijuš“) - S. Vraza – Osječka - SVC- Kumičićeva- Budakova - Vinogradska cesta (nas. Kolonija) - SVC – Zagrebačka - P. Svačića – Vukovarska - P. Krešimira IV. - J. J. Strossmayera - A. Štampara - S. Vraza – Splavarska - Poloj. Splavarska ulica će biti zatvorena za promet sa zapadne strane od 12. svibnja od 8 sati do 14. svibnja do 19 sati. Na graničnim prijelazima će se obavljati detaljne granične kontrole s obzirom na to da se radi o  javnom okupljanju međunarodnog karaktera u kojem se očekuje dolazak većeg broja gostiju i posjetitelja, stranih državljana.

Policija upozorava i podsjeća vozače na važnost pridržavanja prometnim propisima vezanih uz zaustavljanje i parkiranje vozila. Potrebno je pratiti prometnu signalizaciju, odnosno prometne znakove u vezi obilaznih smjerova na pojedinim lokacijama, kao i prema graničnom prijelazu Slavonski Brod. Prometni prekršaji se neće tolerirati. Policija također poziva sve sudionike na oprez te moli građane za strpljivost, toleranciju i međusobno uvažavanje, kako bi moto susreti protekli u najboljem redu.



Stranica