Lopovi uhvaćeni u krađi

Dana 18. ožujka, oko 4,55 minuta, postupajući po dojavi građana policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška zatekli dvije mlađe muške osobe u krađi u trgovini u mjestu Cernik. Provedenim očevidom je utvrđeno da su rečene osobe pomoću kamena razbili staklo na prozoru trgovine, nakon čega su prozor otvorili i ušli u unutrašnjost gdje su sa prodajnih polica pokušali otuđili veću količinu cigareta, upaljača, guma za žvakanje, bombona, sokova i alkoholnih pića.




Foto: PU brodsko-posavska

Dana 18. ožujka, oko 4,55 minuta, postupajući po dojavi građana policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška zatekli dvije mlađe muške osobe u krađi u trgovini u mjestu Cernik.  Provedenim očevidom je utvrđeno da su osumnjičeni pomoću kamena razbili staklo na prozoru trgovine, nakon čega su prozor otvorili i ušli u unutrašnjost gdje su sa prodajnih polica pokušali otuđili veću količinu cigareta, upaljača, guma za žvakanje, bombona, sokova i alkoholnih pića. Otuđeni predmeti su vraćeni vlasniku trgovine, a protiv počinitelja policijski službenici podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe.

Prekjučer, 18. ožujka, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije mlađe muške osobe koje sumnjiče da su dana 10./11. prosinca 2016. godine u noćnim satima, provalili u trgovinu u  Cerniku. Osumnjičeni su razbili staklo izloga na trgovini, i iz unutrašnjosti otuđili oko 17 šteka cigareta raznih marki i proizvođača, 15 boca alkoholnog pića, 120 komada čokolada od 100 grama, 180 paketa žvakaćih guma  te više stotina kuna iz registar kase. Protiv osumnjičenih policijski službenici podnose odgovarajuću kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Kao zanimljivost ističemo da je jedan od počinitelja sudjelovao u obadvije krađe u trgovini u Cerniku.



Stranica