Nadbiskup i metropolita Hranić u posjetu policiji

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 16. veljače, u sklopu kanonske vizitacije javnih ustanova na području Grada Slavonskog Broda, Đakovačko-osječki nadbiskup i metropolita Đuro Hranić sa suradnicima je posjetio Policijsku upravu brodsko-posavsku.

Kanonska vizitacija se odvija svake pete godine u kojoj biskup upoznaje život i okolnosti u kojima djeluju župe i javne ustanove.

Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Ante Zovak, obratio se gostima riječima dobrodošlice, predstavivši svoje suradnike. Također je ukratko prezentirao rad i ulogu policije, istaknuvši važnost preventivnog djelovanja policije, koja je građanima uvijek na usluzi, vodi računa o sigurnosti građana i njihove imovine, te tako pomaže i doprinosi razvoju društva.

Nadbiskup i metropolita Đuro Hranić je izrazio svoje iskreno poštovanje i zahvalnost za sve što policija čini na dobrobit svih građana i vjernika nadbiskupije.

Razgovor je protekao u ugodnom ozračju uz međusobnu razmjenu iskustava i  razmišljanja, te poticaj za daljnju zajedničku komunikaciju i suradnju.



Stranica