Iz kuće ukrao lovačku pušku

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška jučer su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja dva kaznenog djela teške krađe. Naime, policija sumnjiči 18-godišnjaka da je u vremenu od 20. studenog do 10. prosinca 2016. godine u mjestu Ljupina izvršio provale u kuću za vrijeme odsutnosti vlasnika i dvorišnu zgradu iz kojih je ukrao lovačku pušku i remen s pripadajućim streljivom te nekoliko šteka cigareta i dr.

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška jučer su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja dva kaznena djela teške krađe. Naime, policija sumnjiči 18-godišnjaka da je u vremenu od 20. studenog do 10. prosinca 2016. godine u mjestu Ljupina izvršio provale u kuću za vrijeme odsutnosti vlasnika  i dvorišnu zgradu iz kojih je ukrao lovačku pušku i remen s pripadajućim streljivom te nekoliko šteka cigareta i dr. 

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska ukradenih predmeta, a protiv 18-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe.



Stranica