Obilježen Dan grada Nove Gradiške

Jučer, na blagdan Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, obilježen je Dan grada Nove Gradiške. Tom prigodom kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljim na Trgu dr. Franje Tuđmana položeni su vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na sve branitelje koji su svoje živote položili na oltar Domovine.

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, na blagdan Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, obilježen je Dan grada Nove Gradiške. Tom prigodom kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljim na Trgu dr. Franje Tuđmana položeni su vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na sve branitelje koji su svoje živote položili na oltar Domovine. Ispred Policijske uprave brodsko-posavske vijence su položili i zapalili svijeće zamjenik načelnika policijske uprave Ivica Ostrun sa suradnicima Marinom Marjanovićem, načelnikom Policijske postaje Nova Gradiška i Miroslavom Matićem, načelnikom Postaje granične policije Stara Gradiška.

U sklopu Svečane sjednice dodijeljena su godišnja gradska priznanja pojedincima društvima, udrugama i gospodarstvenicima zaslužnim za unapređenje ukupnog života u gradu.



Stranica