Osumnjičeni za počinjenje četiri kaznena djela

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, za vikend su dovršili kriminalističko istraživanje nad tri osobe (dvojicom 21-godišnjaka i 17-godišnjakom) na okolnosti počinjenja četiri kaznena djela (dva kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela krađe).

PU: brodsko-psavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, za vikend su dovršili kriminalističko istraživanje nad tri osobe (dvojicom 21-godišnjaka i 17-godišnjakom) na okolnosti počinjenja četiri kaznena djela (dva kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela krađe). Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni počinili kaznena djela u vremenu od 23. kolovoza do 6. rujna, na području Slavonskog Broda.

Dvojica 21-godišnjaka i maloljetnik su sredinom kolovoza provalili u obiteljsku kuću, u Križanićevoj ulici i ukrali nakit i druge predmete. Krajem kolovoza 21-godišnjak je provalio u obiteljsku kuću u Cejtnarevoj ulici te ukrao dva televizora, laptop i druge predmete. Početkom rujna 21-godišnjak i maloljetnik su iz podrumskih prostorija zgrade na Mikrorajonu ukrali bicikl. Također u rujnu, 21-godišnjak je ukrao zaključani bicikl ispred zgrade u Vukovarskoj. Vlasnici su oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici protiv osumnjičenika podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.



Stranica