Stanje sigurnosti na području PU brodsko-posavske

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, danas je održana redovita konferencija za medije, na kojoj je glasnogovornica policijske uprave Kata Nujić izvijestila o stanju sigurnosti na području policijske uprave. Informaciju o sigurnosnim pokazateljima za osam mjeseci ove godine, možete pogled 

Foto: PU brodsko-posavska

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, danas je održana redovita konferencija za medije, na kojoj je glasnogovornica policijske uprave Kata Nujić izvijestila o stanju sigurnosti na području policijske uprave. Informaciju o sigurnosnim pokazateljima za osam mjeseci ove godine, možete pogledati ovdje.

Glasnogovornica je predstavnike medija upoznala i sa stanjem sigurnosti tijekom vikenda, istaknuvši određene događaje, kao što su preventivno represivne aktivnosti policije u području javnog reda i mira, a povodom sigurnijeg početka školske godine, te tjedne preventivno respresivne aktivnosti policije u području prometa, prekršajima u prometu, krađi iz otključanog automobila, te pronađenom ubojitom sredstvu.

Također je podsjetila medije na inicijativu TISPOL-a i projekt EDWARD - Europski dan bez poginulih u prometu - 21. rujna 2016. godine.   



Stranica