Dvije osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 2. kolovoza, oko 23.10 minuta, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Okučanima na državnoj cesti D5, smrtno su stradale dvije osobe.

Očevidom u zajedničkoj suradnji policijskih službenika i županijskog državnog odvjetništva, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo, jer je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom započeo pretjecati osobni automobil ispred sebe, pri čemu je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju sletio u kanal udarivši vozilom u betonski kolni ulaz, a u daljnjem kretanju nakon prevrtanja vozilo je udarilo u kuću.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 19-godišnji vozač i 34-godišnji putnik.

Na tom dijelu državne ceste D5 u Okučanima, promet je tijekom očevida bio zatvoren od 23.10 do 3.10 minuta, kojeg su policijski službenici osiguravali i preusmjeravali obilaznim smjerovima.

Pomoć prilikom izvlačenja mrtvih tijela pružili su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Okučani i Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška. O prometnoj nesreći policijski službenici dostavljaju izvješće općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica