Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Dana 18. lipnja, oko 5.15 minuta, u Starom Petrovom Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Očevidom policijskih službenika utvrđeno je, da je do prometne nesreće došlo zbog ne držanja strane kretanja prilikom vožnje. Naime, vozač osobnog automobila (23-godišnjak 

Foto: Ilustracija

Dana 18. lipnja, oko 5.15 minuta, u Starom Petrovom Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Očevidom policijskih službenika utvrđeno je, da je do prometne nesreće došlo zbog ne držanja strane kretanja prilikom vožnje. Naime, vozač osobnog automobila (23-godišnjak) je prešao preko prometne trake namijenjene za kretanje vozila iz suprotnog smjera i sletio u kanal. U daljnjem kretanju preko raslinja vozilo se u prevrtanju zaustavilo na njivi kukuruza.

U ovoj prometnoj nesreći 23-godišnji vozač je teško ozlijeđen. Nakon ukazane liječničke pomoći zadržan je na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu prekršajnom sudu i izvješće općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica