Teško ozlijeđen prilikom slijetanja u kanal

Jučer, dana 5. svibnja, oko 9.40 minuta, u Slavonskom Brodu, naselje Marinci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo jer je 43-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog ne kretanja obilježenom prometnom  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, dana 5. svibnja, oko 9.40 minuta, u Slavonskom Brodu, naselje Marinci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo jer je 43-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog ne kretanja obilježenom prometnom trakom, prešao na suprotnu prometnu traku i potom sletio u kanal, gdje je vozilom udario u betonski kolni ulaz.

U ovoj prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen. Ukazana mu je liječnička pomoć nakon koje je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te izvješće općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica