U prometnoj nesreći teže ozlijeđena 21-godišnja vozačica

Foto: Ilustracija

U utorak, 8. ožujka oko 19 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju ulice Petra Svačića i Slunjske dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Osobni automobil ZG registracija, kojim je pod utjecajem alkohola (0,90 promila) upravljao 48-godišnjak (s područja općine Sibinj) kretao se pristupnom cestom Trgu hrvatskog proljeća od sjevera u smjeru juga dolaskom do raskrižja s ulicom Petra Svačića i Slunjske ulice nije propustio osobni automobil, SB registracija koji se kretao kolnikom ulice Petra Svačića od istoka u smjeru zapada. Zbog oduzimanja prednosti prolaska osobnom automobilu SB registracija, kojim je upravljala 21-godišnjakinja s područja općine Garčin došlo je do udara prednjeg djela automobila slavonskobrodskih registracija u prednji lijevi dio automobila zagrebačkih registracija.

U ovoj prometnoj nesreći 21-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, koja je zbog ozljeda zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija će protiv 48-godišnjeg vozača osobnog automobila, zagrebačkih registracija nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. 



Stranica