Policija u Slavonskom Brodu riješila 11 provala u vikendice

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su proveli kriminalističko istraživanje zbog kaznenih djela teških krađa (provale u vikendice) počinjenih na području općine Podcrkavlje. U sklopu ovog kriminalističkog istraživanja riješeno je 11 kaznenih djela teških krađa. Radi se o provalama u vikend kuće i objekte uz njih u mjestima Grabarje, Rastušje i Kindrovo.

Za ova kaznena djela osumnjičen je 23-godišnjak s područja općine Podcrkavlje kojeg se sumnjiči da je provaljivao u ove objekte te iz njih ukrao razne predmete kao peći na kruta goriva, bakrene dijelove kotlova za rakiju, bakrene i motorne šprice za vinograde, trimere i kosilice za travu, agregate za električnu energiju, motorne pile, plinske boce, motorna ulja i gorivo, jednu motornu frezu, jedan inoks ražanj i jednu inoks posudu (tepsija) za pečenje i veću količinu raznog alata. Ovim kaznenim djelima oštećeno je 11 osoba za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici su veći dio ukradenih predmeta pronašli i oduzeli od osumnjičenog te će ukradene predmete vratiti oštećenim osobama. Policija će protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu za 11 kaznenih djela teške krađe.  



Stranica