U prometnoj nesreći kod Donjih Andrijevaca poginuo vozač automobila

Foto: PU brodsko-posavska

U nedjelju, 1. studenog oko 6,40 sati na kolniku županijske ceste u naselju Donji Andrijevci, ulica Posavska ispred kućnog broja 38 dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Osobni automobil, SB-registracija, kojim je upravljao 48-godišnjak iz Sikirevaca kretao se kolnikom županijske ceste iz smjera jugoistoka odnosno naselja Divoševci prema sjeverozapadu odnosno Donjim Andijevcima. Po ulasku u naselje Donji Andrijevci i Posavsku ulicu u jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad osobnim automobilom uslijed čega je došlo do zanošenja vozila po kolniku, a potom slijetanja vozila na travnatu površinu s jugozapadne strane kolnika gdje je vozilo prilikom rotacije udarilo desnim bočnim dijelom u stablo ispred kućnog broja 38.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 48-godišnji vozač osobnog automobila.

Očevid uz sudjelovanje županijskog državnog odvjetnika obavljen je na mjestu nesreće te je na tom djelu županijske ceste od 7,50 do 10,40 sati promet bio zatvoren, a policijski službenici su motorna vozila usmjeravali na alternativne pravce. Kako bi se utvrdio uzrok smrti kao i mogući uzrok nastanka ove prometne nesreće tijekom današnjeg dana biti će obavljena obdukcija nad tijelom smrtno stradalog vozača. 



Stranica