Prometna nesreća u Sapcima

Danas (28. rujna), oko 12.40 minuta, u Sapcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo, jer se 58-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Ford Fokus, nije kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika u smjeru kr

Foto: PU brodsko-posavska

Danas (28. rujna), oko 12.40 minuta, u Sapcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo, jer se 58-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Ford Fokus, nije kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika u smjeru kretanja, već je prešao na suprotni prometni trak sudarivši se sa teretnim automobilom TAM, kojim je upravljao 59-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač iz osobnog automobila, koji je prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Policija protiv 58-godišnjaka podnosi prekršajnu prijavu nadležnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica