Obavijest u vezi izgradnje rotora

U Slavonskom Brodu, na raskrižju Svačićeve i Lucićeve, obavljaju se radovi na izgradnji rotora, dok se na Sjevernoj veznoj cesti kod Bukovlja odvijaju završni radovi također na izgradnji rotora. Sukladno neophodnoj dokumentaciji za građenje rotora, obveze vlasnika cesta i izvođača radova su između ostaloga osigurati gradilište i protočnost prometa. U vezi sa spomenutim, povremeno 
 

Foto: Sbplus

U Slavonskom Brodu, na raskrižju Svačićeve i Lucićeve, obavljaju se radovi na izgradnji rotora, dok se na Sjevernoj veznoj cesti kod Bukovlja odvijaju završni radovi također na izgradnji rotora.

Sukladno neophodnoj dokumentaciji za građenje rotora, obveze vlasnika cesta i izvođača radova su između ostaloga osigurati gradilište i protočnost prometa. U vezi sa spomenutim, povremeno će se u određenim terminima promet okolnim ulicama zatvarati i preusmjeravati obilazno, odnosno naizmjenično propuštati uz konkretne upute izvođača radova o čemu se građani pravovremeno obavještavaju putem sredstava javnog priopćenja.

Prometna signalizacija je postavljena i jasno ukazuje na situaciju u prometu te način kretanja, koje su obavezni pridržavati se svi sudionici u prometu.

Policijski službenici su svakodnevno na terenu i nadziru promet, poštivanje prometne signalizacije i uputa mjerodavnih, te će po potrebi u slučajevima nepoštivanja sankcionirati prekršitelje. 



Stranica