Osumnjičen za šest krađa i jednu tešku krađu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod riješili su još šest kaznenih djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe.

Za ova kaznena djela osumnjičen je 28-godišnjak s područja općine Nova Kapela, a osumnjičen je i 27 godišnjak iz Slavonskog Broda da je zajedno s njim sudjelovao u tri kaznena djela krađe od šest počinjenih krađa.

Krađe su počinjene na području Slavonskog Broda od 9. do 24. srpnja ove godine na štetu pet ugostiteljskih objekata i jedne tvrtke iz Slavonskog Broda, a tom prilikom je sa otvorenih terasa ugostiteljskih objekata i dvorišta tvrtke otuđeno pet suncobrana dimenzija 3x3 i 4x4 metra, jedan metalni stol s četiri stolice i jedan samostojeći barski stol s četiri barske stolice čime su oštećeni vlasnici za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Osim ovih šest krađa 28-godišnjak je osumnjičen da je u noći 15./16. srpnja počinio kazneno djelo teške krađe provalivši u jedan poslovni prostor u Slavonskom Brodu odakle je otuđio jednu električnu brusilicu, više litara motornog ulja i više boca alkoholnog pića.

Većina ukradenih predmeta je pronađene i oduzeta od osumnjičenih i biti će vraćena vlasnicima.

Policijski službenici će protiv 28-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznenih prijava za šest kaznenih djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe, a protiv 27-godišnjaka za tri kaznena djela krađe. 



Stranica