Vozačica (29) sa 2,23 promila alkohola skrivila prometnu nesreću

Foto: Ilustracija

Jučer oko 14,30 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju ulica Josipa Runjanina i Mostarske ulice dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Osobnim automobilom, SB-registracija pod utjecajem alkohola s 2,23 promila upravljala je 29-godišnjakinja iz Slavonskog Broda koja se kretala kolnikom ulice Josipa Runjanina od sjeveroistoka prema jugozapadu.

Dolaskom do raskrižja na znak „obavezno zaustavljanje“ ušla je na kolnik Mostarske ulice bez zaustavljanja i nije propustila osobni automobil, ZG-registracija kojim je upravljao 35-godišnjak s područja općine Sibinj i kretao se kolnikom Mostarske ulice od sjeverozapada u smjeru jugoistoka (ulicom s prednošću prolaska) i započeo skretanje u ulicu Josipa Runjanina u smjeru sjeveroistoka. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila, SB-registracija u lijevi bočni dio osobnog automobila, ZG-registracija koji je uslijed udara odbačen u smjeru jugozapada te je svojim stražnjim djelom udario u osobni automobil, SB-registracija, koji se nalazio zaustavljen ispred raskrižja radi propuštanja vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaza.

Policija će 29-godišnjakinju zbog prekršaja kojim je uzrokovala prometnu nesreću i upravljanja pod utjecajem alkohola prekršajno prijaviti. 



Stranica