Nedozvoljena igra na sreću

Dana 6. srpnja (ponedjeljak), policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u suradnji sa djelatnicima Porezne uprave Slavonije i Baranje, nadzirali su ugostiteljske objekte na području Slavonskog Broda, općine Garčin, općine Donji Andrijevci i općine Gundinci. Pritom su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenih djela  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 6. srpnja (ponedjeljak), policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u suradnji sa djelatnicima Porezne uprave Slavonije i Baranje, nadzirali su  ugostiteljske objekte na području Slavonskog Broda, općine Garčin, općine Donji Andrijevci i općine Gundinci.

Pritom su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenih djela nedozvoljena igra na sreću. Naime, u ugostiteljskim objektima su pronašli i privremeno oduzeli šest aparata za igre na sreću, koje su vlasnici držali bez odobrenja nadležnog tijela za javno priređivanje igara na sreću.

U suradnji sa općinskim državnim odvjetništvom, policijski službenici protiv šest osoba u dobi od 28 do 53 podnose kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela opisanog u članku 237. Kaznenog zakona.



Stranica