Zbog preprodaje droge policija kazneno prijavila dvije osobe

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su u petak proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija će za dvije muške osobe u dobi od 19 i 23 godine iz Slavonskog Broda nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznene prijave zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Mladić od 19 godina je osumnjičen da je 13. svibnja prodao opojnu drogu tipa marihuana drugom 19-godišnjaku također iz Slavonskog Broda kod kojeg su policijski službenici u petak (15. svibnja) pronašli i oduzeli oko tri grama biljne tvari za koju se preliminarnim testom dobila pozitivna reakcija na opojnu drogu tipa marihuana.

Drugom mladiću od 23 godine osumnjičenom za isto kazneno djelo policijski službenici su pretragom doma i drugih prostorija koje koristi pronašli i uz potvrdu oduzeli oko 7 grama zelene biljne tvari, koja je preliminarnim testom pozitivno reagirala na opojnu drogu marihuana. Pretragom su kod njega pronađene i oduzete dvije ručno motane cigarete „jointa“ s mješavinom duhana i suhe zelene biljne tvari, digitalna vaga s tragovima suhe zelene biljne tvari te druge predmete koje ukazuju na sumnju u posjedovanje i preprodaju opojne droge.  



Stranica