Načelnik Zovak sudjelovao u obilježavanju Dana grada Slavonskog Broda

Danas je u svečanostima obilježavanja blagdana Svetog Ivana Nepomuka, zaštitnika Grada Slavonskog Broda, kao izaslanik ministra Ministarstva unutarnjih poslova, sudjelovao načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Ante Zovak. U prijepodnevnim satima, načelnik Zovak je zajedno sa suradnicima, sudjelovao u polaganju vijenaca i paljenju svijeća u znak sjećanja na poginule

Foto: PU brodsko-posavska

Danas je u svečanostima obilježavanja blagdana Svetog Ivana Nepomuka, zaštitnika Grada Slavonskog Broda, kao izaslanik ministra Ministarstva unutarnjih poslova, sudjelovao načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Ante Zovak.

U prijepodnevnim satima, načelnik Zovak je zajedno sa suradnicima, sudjelovao u polaganju vijenaca i paljenju svijeća u znak sjećanja na poginule, stradale i umrle brođane, kod Središnjeg križa na Gradskom groblju, ispred spomenika hrvatskih branitelja kod dvorane Ivane Brlić Mažuranić te ispred spomenika djeci poginuloj u Domovinskom ratu kod Osnovne škole Hugo Badalić.

Također je u povodu obilježavanja Dana grada Slavonskog Broda prisustvovao Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda, koja je održana s početkom u 11 sati, u zgradi Glazbene škole u Tvrđavi Brod. Proslava Dana grada i Svetog Ivana Nepomuka se nastavlja nizom drugih aktivnosti, a završit će održavanjem koncerta u Tvrđavi Brod.

 



Stranica