Utrka u znak sjećanja na mučki ubijeno 12 redarstvenika u Borovu Selu

Dana 2. svibnja, u organizaciji Policijske uprave vukovarsko-srijemske, na stadionu NK „Cibalija“, u Vinkovcima, održane su atletske utrke u znak sjećanja na pogibiju dvanaest redarstvenika 2. svibnja 1991. godine u Borovu selu. Svakom od mučki ubijenih 12 redarstvenika posvećena je jedna utrka, a posljednju, dvanaestu 
 

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 2. svibnja, u organizaciji Policijske uprave vukovarsko-srijemske, na stadionu NK „Cibalija“, u Vinkovcima, održane su atletske utrke u znak sjećanja na pogibiju dvanaest redarstvenika 2. svibnja 1991. godine u Borovu selu.

Svakom od mučki ubijenih 12 redarstvenika posvećena je jedna utrka, a posljednju, dvanaestu utrku trčali su djelatnici policije.

U konkurenciji četiri policijske uprave (Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske i Brodsko-posavske) i pedesetak policijskih službenika, djelatnik Policijske uprave brodsko-posavske, Policijske postaje Vrpolje, Mladen Matijević, polučio je izvrstan rezultat, osvojivši drugo mjesto.

Policijski službenik Matijević, s ponosom je sudjelovao u ovoj sportskoj aktivnosti, izražavajući tako poseban pijetet i sjećanje na mučki ubijene radne kolege u Borovu Selu te je dostojno predstavio Policijsku upravu brodsko-posavsku.



Stranica