Građani, pazite - vrebaju kradljivci!

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 30. travnja, u vremenu od 10 do 11.30 sati u Slavonskom Brodu, u Mesićevoj ulici, u unutrašnjosti trgovine, nepoznata osoba je iz torbice (vlasništvo 58-godišnjakinje) otuđila novčanik sa osobnim dokumentima i nekoliko stotina kuna.

Dana 1. svibnja, u vremenu od 3.10 do 5.30 sati, na parkiralištu na južnoj strani pored autoceste A3, u Slavonskom Brodu, nepoznata osoba je iz kampera talijanskih nacionalnih oznaka, otuđila više tisuća eura. Krađa se dogodila za vrijeme dok je oštećeni 37-godišnji državljanin Srbije spavao u unutrašnjosti vozila.

Dana 2. svibnja, u vremenu od 8 do 9 sati, u Starom Slatiniku, nepoznata osoba je iskoristila odsutnost 77-godišnjeg vlasnika i iz otvorene kuće otuđila prehrambene proizvode.

U subotu, dana 2. svibnja, u poslijepodnevnim satima, u Slavonskom Brodu, Janiševac, nepoznata osoba je iz otključane kuće iz torbice, vlasništvo 50-godišnjakinje otuđila nekoliko stotina kuna.

Dana 2. svibnja, iza 3 sata, u Slavonskom Brodu, u Ulici P. Krešimira IV, unutar ugostiteljskog objekta, nepoznata osoba je iskoristila nepažnju 22-godišnjakinje, te iz torbice otuđila mobitel.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja spomenutih kaznenih djela krađe, te pronalasku otuđenog novca i drugih otuđenih predmeta.

Građani, budite oprezni – kradljivci vrebaju!

Bezobzirnim kradljivcima, krađu će svakako olakšati, otključana kuća ili automobil, novčanik, torbica ili drugi vrijedni predmeti ostavljeni bez nadzora. Policija podsjeća i poziva građane na oprez. U cilju zaštite imovine važno je poduzeti mjere samozaštite, te stan, obiteljsku kuću ili automobil zaključavati, posebno u trenutcima odsutnosti. Također je bitno u trgovinama, u ugostiteljskim objektima, na javnim i drugim mjestima, obratiti pažnju i čuvati svoje torbice, novčanike i druge vrjednije predmete, koje kradljivci vrebaju.



Stranica