Nožem ozlijedio muškarca, koji ga je fizički napao

Foto: Ilustracija

U nedjelju oko 3 sata u jutro u Slavonskom Brodu na ulici  došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između dvije muške osobe iz Slavonskog Broda u dobi od 25 i 34 godine.

Mladić od 25 godina, koji je bio u društvu s 27-godišnjakom iz Slavonskog Broda fizički je napao 34-godišnjaka i udario ga nekoliko puta rukama po glavi, nakon čega je 34-godišnjak pao na tlo. Muškarac (34) je nakon toga ustao i iz džepa izvadio preklopni nož te potrčao za 25-godišnjakom koji ga je udario i njegovim prijateljem. Kada je sustigao 25-godišnjaka,  zadao mu nekoliko ozljeda hladnim oružjem. Da bi spriječio daljnji napad na svog prijatelja 27-godišnjak je nekoliko puta udario 34-godišnjaka drvenim predmetom koji je našao u neposrednoj blizini sukoba.

Radi pružanja medicinske pomoći, djelatnici hitne medicinske pomoći su  25 i 34-godišnjaka dovezli u bolnicu u Slavonskom Brodu. Zbog ozljeda 25-godišnjak je podvrgnut operativnom zahvatu i zadržan na liječenju, a 34-godišnjaka koji je zadobio tjelesne ozlijede policija je uhitila radi kriminalističkog istraživanja. Policijski službenici će protiv 34-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju. 



Stranica