U Sibinju teško ozlijeđen motociklist

Foto: Ilustracija

Jučer oko 13 sati u mjestu Sibinj na raskrižju ulice 108. brigade ZNG-a i lokalne ceste dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozlijede.

Kolnikom ulice 108. brigade ZNG od zapada u smjeru istoka kretao se neregistrirani traktor s poluprikolicom s kojim je upravljao 56-godišnjak iz Sibinja. Iz suprotnog smjera kretao se motocikli, SB-registracija kojim je upravljao 35-godišnjak iz Sibinja, koristeći zaštitnu kacigu na glavi. Iza traktora s poluprikolicom u istom smjeru kretao se osobni automobil SB-registracija. Vozač traktora dolaskom do raskrižja s lokalnom cestom je započeo skretanje u lijevo prema lokalnoj cesti, a da nije propustio motocikli koji je zadržavao smjer kretanja. Motocikli je u kočenju prednjim desnim djelom udario u desni bočni dio poluprikolice i zbog jačine udara se zarotirao po kolniku ceste i stražnjim djelom udario u prednji dio osobnog automobila koji se kretao iza traktora s poluprikolicom.

Zbog zadobivene teške tjelesne ozlijede vozač motocikla je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija će protiv vozača traktora Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. 



Stranica