Policija riješila dvije teške krađe

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom 18-godišnjaka i jednom mlađom osobom zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe. Policija je utvrdila, da su trojica mladića, dana 17./18. siječnja, u noćnim satima, u Okučanima, provalili u kiosk 

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom 18-godišnjaka i jednom mlađom osobom zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe. Policija je utvrdila, da su trojica mladića, dana 17./18. siječnja, u noćnim satima, u Okučanima, provalili u kiosk, otuđivši iz unutrašnjosti 100 kutija raznih cigareta, više desetaka kutija prezervativa i žvakaćih guma, manju količinu upaljača, alkoholnih pića, mobitela i drugih prodajnih artikala. Temeljem sudskog naloga policija je pretražila obiteljske kuće i prostorije koje koriste osumnjičeni, kojom prilikom je pronađena veća količina otuđenih predmeta, koja će biti vraćena vlasniku. Policijski službenici protiv osumnjičenih dostavljaju posebno izviješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Operativnim radom policijskih službenika, potvrđena je sumnja da su dvije muške osobe mlađe životne dobi, dana 17./18. siječnja, na području općine Donji Andrijevci,  tijekom noći provalili u trgovinu i otuđili cigarete i alkoholna pića. U okviru provedenog kriminalističkog istraživanja, policija je dio otuđenih predmeta pronašla kod osumnjičenih i oduzela te će vratiti vlasniku, a protiv osumnjičenika dostaviti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe.



Stranica