Sažetak događaja - novogodišnja proslava

Unazad dva dana na području policijske uprave, evidentirano je 12 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (10) imovinska kaznena djela. U četiri slučaja riječ je o provalama u obiteljske kuće (tri na području Slavonskog Broda, jedna na području Okučana). U području prometa dogodila se jedna 
 

Foto: PU brodsko-posavska

Unazad dva dana na području policijske uprave, evidentirano je 12 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (10) imovinska kaznena djela. U četiri slučaja riječ je o provalama u obiteljske kuće (tri na području Slavonskog Broda, jedna na području Okučana).

U području prometa dogodila se jedna (1) prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zabilježen je jedan (1) slučaj remećenja javnog reda i mira iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira u Oprisavcima. Pritom nije bilo težeg ozljeđivanja osoba, a policija protiv prekršitelja podnosi optužne prijedloge mjerodavnom tijelu.

Tijekom novogodišnje proslave, zabilježen je jedan slučaj ozljeđivanja djevojčice najvjerovatnije pirotehničkim sredstvom. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad.

Organizirani doček Nove godine na Korzu u Slavonskom Brodu i Trgu kralja Tomislava u Novoj Gradiški, na kojem je bilo mnoštvo posjetitelja, protekao je u najboljem redu te nije bilo činjenja kaznenih djela, niti narušavanja javnog reda.



Stranica