Edukacije u Novoj Gradiški - projekt "Jednaka prava za sve - djecu i osobe sa invaliditetom"

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, nastavljaju i tijekom prosinca sa edukacijama u vezi projekta pod nazivom „Jednaka prava za sve – djecu i osobe sa invaliditetom“, sukladno slijedećem rasporedu:

- Dana 1. prosinca, u 16 sati, provesti će se edukacija odraslih osoba i djece sa intelektualnim teškoćama na temu spolnog zlostavljanja i vršnjačkog nasilja u prostorijama Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom u Novoj Gradiški, Frankopanska broj 43. Predavanju će biti nazočni i članovi Udruge za pomoć osobama s autizmom iz Nove Gradiške.

- Dana 2. prosinca, s početkom u 13 sati, provesti će se edukacija slijepih odraslih osoba i slijepe djece na temu nasilja u obitelji i vršnjačkog nasilja u prostorijama Udruge slijepih u Novoj Gradiški, V. Nazora broj 8.

- Dana 3. prosinca, u 17 sati, provesti će se edukacija gluhih i nagluhih osoba na temu nasilja u obitelji u prostorijama Udruge u Novoj Gradiški, Trg kralja Tomislava broj 6.

- Dana 4. prosinca, u 14 sati, provesti će se edukacija invalidnih osoba, oboljelih od multiple skleroze, na temu nasilje u obitelji u prostorijama Kluba u Novoj Gradiški, Trg kralja Tomislava broj 6/a.



Stranica