Imovinska kaznena djela

U petak, dana 10. listopada, oko 9 sati, u Slavonskom Brodu, Trg hrvatskog proljeća, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 68-godišnjakinje, dok se nalazila unutar trgovačkog centra, te iz otvorene torbe otuđio novčanik sa nekoliko  

Foto: PU brodsko-posavska

U petak, dana 10. listopada, oko 9 sati, u Slavonskom Brodu, Trg hrvatskog proljeća, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 68-godišnjakinje, dok se nalazila unutar trgovačkog centra, te iz otvorene torbe otuđio novčanik sa nekoliko tisuća kuna, osobnim dokumentima i bankovnim karticama.

Dana 10. listopada, oko 22.15 sati, u Slavonskom Brodu, 48-godišnji vlasnik je u svom dvorištu u otuđenju bicikla uočio nepoznatog muškarca i pokušao ga spriječiti, no neznanac ga je udario, pobjegavši sa biciklom.

Dana 11. listopada u poslijepodnevnim satima, u Slavonskom Brodu, nepoznata osoba je iz dnevnog boravka otključane kuće, iz torbice otuđila više tisuća kuna, iskoristivši nepažnju 55-godišnje vlasnice koja je za to vrijeme bila u dvorišnoj zgradi.

U vremenu od 11. do 12. listopada, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću na okučanskom području, vlasništvo 44-godišnjakinje, otuđivši pritom veću količinu novca, te više komada nakita.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja kaznenih djela i otuđenih predmeta.



Stranica