Neraskidiva suradnja policije i Gvardijana Sebastijana Golenića

Foto: PU brodsko-posavska 

Gvardijan Franjevačkog samostana Sebastijan Golenić, jučer je posjetio načelnika Policijske uprave brodsko-posavske Antu Zovak i suradnike, uputivši riječi zahvale na dobroj suradnji, obzirom da tijekom kolovoza odlazi iz Brodsko-posavske županije u Krapinsko-zagorsku županiju.

Naime, dolaskom gvardijana Golenića u Franjevački samostan prije šest godina, započela je sjajna suradnja sa Policijskom upravom brodsko-posavskom. Golenić je zahvalio načelniku policijske uprave i njegovim suradnicima na podršci, rekavši da će plavce zadržati u lijepom sjećanju u nadi da će policija održavati i dalje dobru komunikaciju sa budućim gvardijanom. Djelatnicima policijske uprave, nedostajati će riječi potpore ovog velikog čovjeka i intelektualca, nemjerljive srdačnosti i mudrosti.  Kapelan policijske uprave vlč. Davorin Anđić, gvardijana Golenića smatra -prvim neslužbenim kapelanom ove policijske uprave, jer je uvijek bio na raspolaganju, otvorenog srca za sve ljude.

Obzirom da hrvatsko zagorje nije na kraju svijeta, a omiljeni Gvardijan Sebastijan Golenić će i ubuduće povremeno dolaziti u Slavonski Brod, neraskidiva suradnja će biti nastavljena.



Stranica