Poziv na testiranje kandidata za prijem u državnu službu

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja 

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu javnog natječaja (u nastavku teksta: Komisija) za prijam u državnu službu u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj za radno mjesto u:

Službi zajedničkih i upravnih poslova, Odjelu za upravne poslove

1. Upravni referent – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme 

izvješćuje da će se testiranje kandidata/kinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i ovog Ministarstva te u Narodnim novinama dana, 21. svibnja 2014. godine, održati u utorak, 22. srpnja 2014. godine, s početkom u 9,00 sati u Slavonskom Brodu, u Srednjoj školi „Matije Antuna Reljkovića“ (Poljoprivredna škola), Ivana Cankara 76, o čemu će kandidati/kinje biti obaviješteni telefonskim putem.

Testiranje se sastoji se od provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata/kinja u dva djela, pisanom dijelu u kojem kandidati/kinje odgovaraju na postavljena pitanja i razgovora (intervjua).

Pisani dio testiranja se sastoji od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Smatra se da je kandidat/kinja koji nije pristupio/la testiranju, povukao/la prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom/kinjom.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 10 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 10 bodova obavljat će se 24. srpnja 2014. godine, prema rasporedu i satnici o kojem će biti naknadno obaviješteni putem telefona.

Smatrat će se da je kandidat/kinja zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Prilog javnom natječaju: Opis poslova radnog mjesta, Podaci o plaći

 



Stranica