Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, dana 30. lipnja,  u vremenu od 12 do 12.15 sati, u Bukovlju i u blizini Novog Topolja, dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe teško ozlijeđene, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici cu očevidom utvrdili  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 30. lipnja, oko 12.05 sati, na raskrižju u Bukovlju, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo, jer se 62-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Zastava, dolaskom do raskrižja uključivao u promet, ne propustivši osobni automobil Opel s prednošću prolaska, pa je došlo do udara jednog vozila u drugo. U ovoj prometnoj nesreći 62-godišnji vozač i 58-godišnja putnica iz Zastave teško su ozlijeđeni, dok je 60-godišnji vozač osobnog automobila Opel lakše ozlijeđen, te su prevezeni na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje su zadržani na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 62-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Oko 12.15 sati, jučer (30. lipnja), u blizini Novog Topolja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 27-godišnjak teško ozlijeđen. Policijskim očevidom je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, jer je 27-godišnjak upravljajući osobnim automobilom BMW, zbog neprilagođene brzine, sletio s kolnika u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći 27-godišnji vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na liječenju. Policija protiv vozača dostavlja prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu, te obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slav.Brodu.   



Stranica