Krađe novčanika iz otključanih vozila

Jučer, u prijepodnevnim satima, u Policijskoj postaji Slavonski Brod i Policijskoj postaji Okučani, prijavljene su krađe novčanika iz otključanih vozila. Vlasnici su oštećeni za više stotina kuna, a policijski službenici


 

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, u prijepodnevnim satima, u Policijskoj postaji Slavonski Brod i Policijskoj postaji Okučani, prijavljene su krađe novčanika iz otključanih vozila.

Prva krađa se dogodila 7. lipnja, u vremenu od 1 do 8.30 sati, na parkiralištu pored autoceste A3, na okučanskom području, kojom prilikom je nepoznata osoba iz otključanog teretnog vozila (dok je vozač spavao) otuđila novčanik sa dokumentima i novcem, vlasništvo 44-godišnjeg državljanina Rumunjske.

Druga krađa se dogodila, dana 8. lipnja, oko 10.20 sati, u Slavonskom Brodu, u Gupčevoj ulici, kada je nepoznata osoba iz otključanog osobnog automobila otuđila novčanik sa osobnim dokumentima i bankovnom karticom, vlasništvo 61-godišnjaka.

Vlasnici su oštećeni za više stotina kuna. Policijski službenici tragaju za počiniteljima kaznenih djela krađe i otuđenim predmetima i novcem.



Stranica