Najava projekta "Zdrav za 5"

Dana 19. svibnja (ponedjeljak), u Splavarskoj ulici, u Slavonskom Brodu, pored stadiona „Marsonia“, održat će se završna manifestacija projekta „Zdrav za 5“, u vremenu od 13 do 16 sati, koji  

Foto: PU brodsko-posavska 

Dana 19. svibnja (ponedjeljak), u Splavarskoj ulici, u Slavonskom Brodu, pored stadiona „Marsonia“, održat će se završna manifestacija projekta „Zdrav za 5“, u vremenu od 13 do 16 sati, koji policija provodi u suradnji sa više ministarstava.

Ovaj projekt se provodi u 33 osnovne i 11 srednjih škola, na području Brodsko-posavske županije, s ciljem prevencije ovisnosti i zlouporabe droga, alkohola i igara na sreću, podizanja razine javnozdravstvene svijesti, te očuvanja i zaštite okoliša i prirode. Sudionici manifestacije su učenici osmih razreda Osnovne škole „Blaž Tadijanović“ i učenici dva prva razreda Srednje Tehničke škole, koji će od 13 do 14 sati sudjelovati u eko radionici, šetnji u prirodi od Poloja do stadiona „Marsonia“.

Nakon najave u 14 sati, održati će se zajedničke vježbe Interventne jedinice policije, Zavoda za hitnu medicinu, Javne vatrogasne postrojbe, te će biti prezentiran rad i oprema Hrvatske gorske službe spašavanja, Centra 112 i policijskih biciklističkih ophodnji. Potom će se učenici, iza 15 sati, baviti slobodnim sportskim aktivnostima.



Stranica