Policijski službenik pobijedio na utrci

Policijski službenik Policijske postaje Vrpolje, Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić, uvjerljivo je bio najbolji u seniorskoj konkurenciji, na 39. međunarodnom supermaratonu Zagreb – Čazma, od Kaptola do Kaptola

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenik Policijske postaje Vrpolje, Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić, uvjerljivo je bio najbolji u seniorskoj konkurenciji, na 39. međunarodnom supermaratonu Zagreb – Čazma, od Kaptola do Kaptola, koji je održan u nedjelju. To je inače najduža cestovna atletska utrka u Hrvatskoj, duga 61 kilometar i 350 metara (40 kilometara ravne i 21 kilometar brdske staze).

Na utrci je sudjelovalo 70-tak trkača, koji su startali s Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu, a osim predstavnika iz Hrvatske u utrci su sudjelovali trkači iz Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, te Slovenije. Do cilja se trebalo stići za sedam sati. Policijski službenik Šimić praćen vjetrom i kišom svladao je stazu za pet sati, što je ujedno i njegov osobni rekord na ovom supermaratonu.



Stranica