Održana redovna konferencija za novinare

Foto: PU brodsko-posavska

Danas je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, održana redovna konferencija za novinare na kojoj je glasnogovornica policijske uprave, prezentirala stanje sigurnosti za siječanj, uz usporedbu sa stanjem sigurnosti tijekom siječnja prošle godine.

Na konferenciji je bilo riječi o statističkim pokazateljima tijekom vikenda, te aktivnostima policijskih službenika u zadnjih sedam dana. Istaknuta su značajnija kriminalistička istraživanja, koja su rezultirala razriješenjem kaznenih djela, uglavnom imovinskog karaktera. Tako su novinari upoznati sa viješću da su otkriveni i kazneno procesuirani počinitelji krađe veće količine mesa iz pušnice na području Bukovlja, te kaznenim prijavljivanjem dvije ženske osobe koje su starijem bračnom paru ponudile usluge masaže, a potom ih okrale, te kaznenim djelima teške krađe i povrede mira pokojnika.   

Novinari su također obaviješteni o kaznenom djelu razbojništva koje se dogodilo noćas, oko 2,30 sati na benskoj postaji u Slavonskom Brodu, Sjeverna vezna cesta.

Pogledajte: Informaciju o stanju sigurnosti za siječanj.



Stranica