"Stop krivotvorinama i piratstvu"

Dana 14. veljače (petak), u Slavonskom Brodu, Ulica Josipa Rimca 7, u Trgovačkom centru City Colloseumu, održati će se javni događaj „Stop krivotvorinama i piratstvu“. Zanimljiv i edukativni program, koji će voditi Dražen  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 14. veljače (petak), u Slavonskom Brodu, Ulica Josipa Rimca 7, u Trgovačkom centru City Colloseumu, održati će se javni događaj „Stop krivotvorinama i piratstvu“. Zanimljiv i edukativni program, koji će voditi Dražen Turina Šajeta, trajati će od 9 do 21 sati.

Između ostalih u akciji će sudjelovati poznati skladatelji Slavonci: Mario Vestić, Šima Jovanovac, Vedrana Vukojević, te domaći vokal Mario Huljev. Očekuje se nastup Tamburaša slavonske krvi i rock atrakcije Opća opasnost. Osim edukativnog dijela i razgovora, predviđene su i nagradne igre, a akciju će osim brojnih policijskih službenika na čelu sa načelnikom Policijske uprave brodsko-posavske Antom Zovak, podržati i Brodsko-posavski župan Danijel Marušić.   

Svrha ove akcije je podizanje razine javne svijesti o negativnim društvenim posljedicama krivotvorenja i piratstva te o sustavu provedbe prava intelektualnog vlasništva.

NAJAVA javnog događaja "Stop krivotvorinama i piratstvu".



Stranica