Vozač s vozilom pobjegao s mjesta nesreće

Foto: Ilustracija

Jučer oko 19,30 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju ulica Petra Svačića i Vukovarske došlo je do prometne nesreće (nalet osobnog automobila na pješaka) u kojoj je ozlijeđena 17-godišnja pješakinja dok je vozač osobnog automobila koji je vozilom udario pješakinju pobjegao s mjesta nesreće.

Vozač osobnog automobila za sada nepoznate marke i registracija kretao se Vukovarskom ulicom od juga u smjeru sjevera odnosno raskrižja s ulicom Petra Svačića. Na zapadnom djelu raskrižja kolnik ulice Petra Svačića preko pješačkog prijelaza na kojem je za pješake bilo zeleno svjetlo započela je prelaziti 17-godišnjakinja krećući se od juga u smjeru sjevera. Nepoznati vozač i vozilo dolaskom u raskrižje na znak zelenog svjetla započeo je skretanje u lijevo odnosno na kolnik Petra Svačića u smjeru zapada i tom prilikom nije se kretao smanjenom brzinom da bi mogao propustiti pješaka na pješačkom prijelazu i po potrebi zaustaviti vozilo uslijed čega je došlo do udara osobnog automobila u pješakinju koja je pala na kolnik. Zbog zadobivenih ozljeda, koje još nisu okvalificirane liječnička pomoć pružena joj je u bolnici u Slavonskom Brodu dok je vozač s osobnim automobilom napustio mjesto prometne nesreće prije dolaska policije, a da nije ostavio oštećenoj svoje osobne podatke, niti joj pružio pomoć. 

Policija poziva građane da ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o vozaču i vozilu ove prometne nesreće o tome obavijeste policiju na broj telefona 192 ili 035 211-500.

Vozač i vozilo pronađeni - pročitajte.
 



Stranica